Jaki prezent na Walentynki dla narzeczonej, która jest księgową i w lutym ma najwięcej pracy?
I
IzaOdWstazek
Autor wątku
Dodano: 03.07.2026 18:33
Moja narzeczona pracuje jako księgowa w małym biurze rachunkowym i luty ma zwykle bardzo intensywny, bo dochodzą rozliczenia, terminy i ciągłe telefony od klientów. Ja prowadzę jednoosobową działalność w branży dekoracji i pakowania prezentów, więc paradoksalnie łatwo mi przesadzić z czymś zbyt ozdobnym albo zrobionym bardziej pod efekt niż pod nią. Jesteśmy razem czwarty rok, mieszkamy razem od jesieni i to będą nasze pierwsze Walentynki po zaręczynach. Chciałabym zmieścić się mniej więcej w kwocie 250-350 zł, ale bardziej zależy mi na trafieniu w klimat niż na samej cenie. Ona po pracy raczej nie ma siły na wyjścia w tłumie, a jednocześnie nie chciałabym robić z tego kolejnego wieczoru w dresie przed serialem. Nie chcę kupować niczego biurowego, notesów, planerów ani kubków z tekstami o księgowości, bo ma tego dość na co dzień. Jaki prezent na Walentynki dla narzeczonej księgowej wybrać, żeby był osobisty, ale nie dokładał jej kolejnych obowiązków ani nie kręcił się wokół pracy?