Jaki prezent na Walentynki dla dziewczyny architektki, która po pracy nie chce nic związanego z projektami?
R
RafalPoGodzinach
Autor wątku
Dodano: 16.08.2026 16:44
Moja dziewczyna jest architektką wnętrz i prowadzi jednoosobową działalność, więc większość dnia siedzi w projektach, mailach do wykonawców i poprawkach od klientów. W lutym kończy większe zlecenie dla małego lokalu usługowego i widzę, że po pracy ma już przesyt rozmów o mieszkaniach, próbkach materiałów i ładnych dodatkach do domu. Chciałbym kupić jej prezent na Walentynki w budżecie około 300-500 zł, ale nie chcę iść w kolejny album o designie, świecę, plakat ani coś do biura. Jesteśmy razem prawie trzy lata, więc zależy mi na czymś bardziej osobistym niż standardowa kolacja, ale też bez przesady w stronę wielkiego romantycznego gestu. Ona lubi rzeczy praktyczne, tylko w tym okresie mocno broni swojego czasu po pracy i mówi, że chce po prostu odciąć głowę od klientów. Czy macie pomysł, jaki prezent na Walentynki dla dziewczyny architektki może być trafiony, jeśli ma nie kojarzyć się z projektowaniem ani urządzaniem wnętrz?