Jaki prezent na Walentynki dla dziewczyny księgowej, która w lutym ma najwięcej pracy i nie chce nic biurowego?
P
Pawel_z_Lodzi
Autor wątku
Dodano: 15.08.2026 21:43
Szukam pomysłu na prezent walentynkowy dla dziewczyny, która prowadzi jednoosobowe biuro rachunkowe w Łodzi i obsługuje głównie małe firmy na JDG oraz spółki z o.o. W lutym ma u siebie bardzo intensywny etap, bo zamknięcia, deklaracje i klienci dzwonią praktycznie cały dzień, więc jest mocno przebodźcowana. Nie chcę kupować jej kolejnego organizera, pióra, kubka z napisem ani niczego, co będzie kojarzyło się z dokumentami i pracą przy komputerze. Budżet mam mniej więcej 250-400 zł, ewentualnie trochę więcej, jeśli pomysł faktycznie będzie sensowny i nie na siłę. Jesteśmy razem niecałe dwa lata, więc zależy mi na czymś osobistym, ale bez przesadnego patosu. Ona lubi rzeczy praktyczne, spokojne wieczory i raczej nie przepada za zatłoczonymi restauracjami w same Walentynki. Co mogłoby być dobrym prezentem na Walentynki dla takiej osoby, żeby nie dokładać jej kolejnego skojarzenia z biurem?