Jaki prezent na 34. urodziny dla siostry, która zaczyna pracę jako trenerka personalna?

D

DorotaL

Autor wątku

Dodano: 24.08.2026 14:05
Szukam pomysłu na prezent urodzinowy dla siostry, która od września zaczyna prowadzić pierwsze treningi personalne w wynajętej sali. Ma już podstawowy sprzęt, ale dopiero kompletuje rzeczy do pracy z klientami i trochę stresuje się startem. Budżet mam mniej więcej 250-300 zł, więc chciałabym kupić coś konkretnego, a nie symboliczny drobiazg. Pracuję na co dzień z usługami dla klientów i wiem, że praktyczne rzeczy na początku często są najbardziej potrzebne, tylko nie chcę trafić w coś nietrafionego. Co sprawdziłoby się jako prezent na 34. urodziny dla osoby, która właśnie rusza jako trenerka personalna?

Odpowiedzi (1)

K
KarolDopytuje 24.08.2026 16:34
Trochę bym uważał z kupowaniem sprzętu treningowego na start, bo trenerzy szybko wyrabiają sobie własne preferencje i łatwo trafić w coś, co potem będzie leżeć. Przy budżecie 250-300 zł pomyślałbym raczej o czymś, co pomoże jej wyglądać i czuć się pewniej przy klientach, np. porządna torba, organizer na akcesoria albo bon do sklepu sportowego, żeby sama dobrała brakujące rzeczy. Fajnym pomysłem może być też coś „okołopracowego”, jak sesja zdjęciowa do profilu albo materiały do prowadzenia zapisów i pomiarów. Wiesz, czy ona bardziej stresuje się sprzętem, czy samym ogarnięciem klientów na początku?