Jaki prezent na Walentynki dla dziewczyny pielęgniarki, która po dyżurach nie chce nic związanego ze szpitalem?
L
Lukasz79
Autor wątku
Dodano: 11.08.2026 14:50
Jestem z dziewczyną drugi rok i pierwszy raz chcę podejść do Walentynek trochę bardziej konkretnie niż kolacja na szybko. Ona pracuje jako pielęgniarka na oddziale zabiegowym, ma dyżury po 12 godzin i po pracy naprawdę nie chce słyszeć o szpitalu, pacjentach ani medycznych żartach. Odpadają więc kubki z napisem, gadżety z motywem stetoskopu czy coś w stylu „dla najlepszej pielęgniarki”, bo wiem, że bardziej by ją to zmęczyło niż ucieszyło. Budżet mam mniej więcej 300-500 zł, ale nie zależy mi na czymś drogim tylko na czymś trafionym i normalnym. Mieszkamy w średnim mieście, więc część atrakcji typu duże wydarzenia czy nietypowe warsztaty trzeba by planować z dojazdem. Ona lubi spokój, dobre jedzenie, krótkie wyjazdy i rzeczy, które pozwalają jej odciąć głowę po pracy. Jaki prezent na Walentynki dla dziewczyny pielęgniarki ma sens, jeśli chcę uniknąć wszystkiego, co kojarzy się z jej zawodem?