Jaki prezent na 32. urodziny dla żony, która zaczęła trenować boks?

P

PiotrPoRobocie

Autor wątku

Dodano: 27.05.2026 19:04
Moja żona od trzech miesięcy chodzi na treningi boksu dwa razy w tygodniu i widać, że mocno ją to wciągnęło. Ma już podstawowe rękawice i owijki, ale nie wiem, czy jest coś praktycznego, co faktycznie przyda się osobie na takim etapie. Urodziny ma za niecały miesiąc, a ja chciałbym kupić coś związanego z tym nowym zajęciem, tylko bez wchodzenia w sprzęt typowo profesjonalny. Budżet mam mniej więcej do 300 zł, ale jeśli coś sensownego kosztuje trochę więcej, też mogę to rozważyć. Jaki prezent na 32. urodziny dla żony, która dopiero zaczęła trenować boks, byłby trafiony?

Odpowiedzi (2)

N
NataliaDopytuje 27.05.2026 19:24
U mnie dobrze sprawdził się porządny ręcznik szybkoschnący i mała torba sportowa z osobną kieszenią na mokre rzeczy, bo po boksie wszystko szybko łapie zapach. Jeśli chcesz coś bardziej „bokserskiego”, to może skakanka treningowa albo ochraniacz na zęby dopasowany u dentysty, tylko jaki masz mniej więcej budżet?
A
AlicjaDopisze 27.05.2026 20:07
U mnie w podobnej sytuacji dobrze sprawdziły się lepsze owijki na zmianę i porządna torba treningowa, bo po kilku tygodniach okazało się, że ciągłe pranie i noszenie wszystkiego w zwykłym plecaku jest średnio wygodne. Fajnym dodatkiem może być też ręcznik szybkoschnący albo bidon, jeśli chodzi na trening prosto po pracy. Z takich bardziej „prezentowych” rzeczy pomyślałbym o voucherze do sklepu sportowego, żeby sama dobrała coś pod siebie, bo z rękawicami i ochraniaczami łatwo nie trafić. Masz jakiś konkretny budżet, którego chcesz się trzymać?