Jaki prezent na Walentynki dla dziewczyny, która jest pielęgniarką i pracuje na dyżurach po 12 godzin?
D
DagmaraPomaga
Autor wątku
Dodano: 05.05.2026 03:10
Szukam prezentu na Walentynki dla mojej dziewczyny, która pracuje jako pielęgniarka na oddziale internistycznym w publicznym szpitalu i często ma bardzo ciężkie dyżury. Jesteśmy razem od trzech lat, więc nie chodzi mi o coś całkiem symbolicznego, ale też nie chcę kupować byle czego bez związku z jej codziennością. Ona często wraca po 12 godzinach na nogach, ma też nocne zmiany i ostatnio mówi, że najbardziej brakuje jej czasu na zwykły odpoczynek. Nie chcę iść w oklepane rzeczy, bo kubki, świece i kosmetyki już kilka razy dostawała od innych i mam wrażenie, że to ją średnio cieszy. Zależy mi na czymś, co będzie dla niej naprawdę trafione, ale nie za bardzo praktyczne w stylu wyposażenia do pracy. Budżet mam mniej więcej 200-300 zł, więc mogę wybrać coś sensownego, tylko kompletnie nie wiem, w którą stronę pójść. Co waszym zdaniem byłoby dobrym prezentem na Walentynki dla dziewczyny pracującej w takim trybie?