Jaki prezent na 37. urodziny dla przyjaciółki, która zaczęła uczyć się tańca towarzyskiego?

K

KasiaZKokarda

Autor wątku

Dodano: 21.06.2026 11:05
Moja przyjaciółka od kilku miesięcy chodzi na zajęcia tańca towarzyskiego i widać, że naprawdę ją to wciągnęło. Zbliżają się jej 37. urodziny, a ja chciałabym wybrać coś związanego z tą nową pasją, ale bez wchodzenia w zbyt specjalistyczne rzeczy. Jaki prezent na 37. urodziny dla przyjaciółki uczącej się tańca towarzyskiego będzie trafiony?

Odpowiedzi (3)

U
UrszulaDopisze 21.06.2026 12:51
Może fajnie sprawdzi się elegancka torba na buty taneczne albo voucher na dodatkową lekcję/praktykę, bo to jest związane z pasją, ale nie za bardzo specjalistyczne. Wiesz, czy bardziej kręcą ją tańce standardowe czy latino?
K
KonradDopisze 21.06.2026 14:26
Fajnym pomysłem może być coś praktycznego, ale nadal „prezentowego”, np. elegancki pokrowiec na buty taneczne, lekka torba na zajęcia albo voucher do sklepu tanecznego, żeby sama dobrała coś pod siebie. Jeśli nie chcesz iść w sprzęt, można pomyśleć o ładnej butelce na wodę, ręczniku treningowym albo biżuterii z delikatnym motywem tańca. Dobrym prezentem byłaby też sesja indywidualna z instruktorem, jeśli lubi takie niespodzianki i nie poczuje presji. Wiesz, czy bardziej kręcą ją tańce latynoamerykańskie, czy standardowe?
S
SebastianKomentuje 21.06.2026 18:01
A wiesz może, czy ona bardziej wkręciła się w sam taniec dla przyjemności, czy już myśli o butach, stroju i takich bardziej „tanecznych” rzeczach? Bo przy tańcu towarzyskim łatwo kupić coś ładnego, ale nietrafionego, jeśli nie zna się jej gustu albo poziomu zajęć. Ja bym chyba szła w coś, co pasuje do klimatu, ale nie jest zbyt techniczne, np. elegancki dodatek na zajęcia albo coś związanego z relaksem po treningach. Masz jakiś budżet, którego chcesz się trzymać?