Jaki prezent na Walentynki dla chłopaka, który prowadzi małą pracownię druku 3D i ciągle coś projektuje?

R

RobertP

Autor wątku

Dodano: 16.05.2026 08:09
Szukam pomysłu na Walentynki dla chłopaka, który na co dzień prowadzi jednoosobową działalność związaną z drukiem 3D i projektowaniem prostych elementów na zamówienie. Przez większość dnia siedzi przy komputerze, a wieczorami jeszcze dogląda wydruków i poprawia modele, więc trudno go czymś oderwać od pracy. Większość podstawowych rzeczy do warsztatu już ma, a takich typowo gadżeciarskich prezentów wolałabym nie kupować, bo zwykle kończą w szufladzie. Budżet mam raczej średni, około 200-300 zł, ale jeśli coś miałoby sens i faktycznie by go ucieszyło, to mogę lekko go zwiększyć. Zależy mi na czymś, co nie będzie kolejnym przypadkowym bibelotem, tylko trafi w jego tryb życia i charakter pracy. Nie chcę też kupować niczego zbyt technicznego w ciemno, bo on jest dość konkretny i sam dobiera sobie narzędzia oraz akcesoria. Co waszym zdaniem sprawdziłoby się na Walentynki dla faceta, który żyje między projektami, klientami i drukarką pracującą prawie bez przerwy?

Odpowiedzi (0)

Brak komentarzy. Bądź pierwszą osobą, która odpowie!