Jaki prezent na 28. urodziny dla przyjaciółki, która zaczęła morsować i chodzi na saunę? (budżet 200–300 zł)
L
LauraUpominki
Autor wątku
Dodano: 21.04.2026 18:23
Szukam pomysłu na prezent na 28. urodziny dla przyjaciółki, która od tej zimy regularnie morsuje i po wejściu do wody często chodzi ze znajomymi do sauny. Pracuje w małej agencji marketingowej jako project managerka, więc na co dzień ma dużo siedzenia przy komputerze i traktuje te weekendowe wypady jako sposób na odcięcie się od pracy. Ma już podstawowy strój, ręcznik i klapki, ale nie wiem, czy przy takim hobby jest coś, co faktycznie się przydaje, a nie będzie kolejnym przypadkowym gadżetem. Budżet mam raczej w granicach 200–300 zł, ewentualnie mogę lekko dopłacić, jeśli prezent będzie wyglądał porządnie i nie zużyje się po kilku wyjazdach. Nie chciałabym kupować niczego zbyt osobistego ani typowo kosmetycznego, bo ma dość konkretne preferencje i łatwo nietrafić. Zależy mi na czymś praktycznym, ale nadal urodzinowym, żeby nie wyglądało jak zwykły zakup techniczny. Co mogłoby być dobrym prezentem dla osoby, która dopiero wkręca się w morsowanie i saunowanie?